For deg som vil forbedre egne og/eller andres prestasjoner.

Vi er stolte over å kunne presentere disse ekspertene på konferansen, og dele med deg den nyeste forskningen innen ferdighetsbygging og utvikling av topp prestasjoner.

Her er din private invitasjon

Som en del av mitt nettverk får du en unik pakke: 

  • Deltagelse på Atferdskonferansen 2019 

  • Inntil 1/2 dags kostnadsfri samling med din avdeling eller leder, der vi går i dybden på Anders Ericcsons "Gullstandard", og ser om den kan brukes i din organisasjon.

Dr. Anders Ericsson phd

Conradi Eminent Scholar og Professor i psykologi ved Florida State University,

 

Som en av verdens fremste autoriteter på ekspertise, har han i 30 år studert ekstraordinære prestasjoner på områder som musikk, sjakk, medisin og sport – og hvordan topp utøvere oppnår overlegen ytelse gjennom anskaffelse av komplekse kognitive mekanismer og fysiologiske tilpasninger gjennom utvidet bevisst, målrettet praksis («Deliberate Practice»).

 

Gjennom hans arbeid ser vi klart hva som skiller de som yter til gjennomsnittet, og de som er i verdensklasse. Hans forskning er bredt omtalt i Scientific American, Time, Fortune, Wall Street Journal og New York Time, og er en inspirasjon og guide til læring verden over.

 

Ericsson fikk sin PhD i Sverige, og er Fellow of the Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences, the American Psychological Association, the Association for Psychological Science og medlem av The Royal Swedish Academy of Engineering Sciences.